Βασιλική Πικραμένου | Βιογραφικό
15446
page-template-default,page,page-id-15446,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,qode-theme-cms,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

Βιογραφικό

Η Παιδοδοντίατρος Βασιλική Πικραμένου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα.

Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία το τριετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Παιδοδοντιατρικής στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο οποίο εισήχθη το 2011 και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Ειδίκευσης στην Παιδοδοντιατρική (Paediatric Dentistry).

Επιπλέον κατέχει μεταπτυχιακό στη Δημόσια Υγεία από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Έχει παρουσιάσει εργασίες της σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και η διπλωματική της εργασία έχει δημοσιευτεί σε έγκριτο διεθνές περιοδικό Παιδοδοντιατρικής (European Archives of Paediatric Dentistry).

Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Παιδοδοδοντικής Εταιρείας (ΕΠΕ), καθώς επίσης και της Ευρωπαϊκής (European Academy of Paediatric Dentistry) και της Παγκόσμιας Παιδοδοδοντικής Εταιρείας (International  Association of Paediatric Dentistry).